Inspiration

Ska du måla huset i sommar? Här har vi samlat tips och goda råd,
dessutom svarar vi på de vanligaste frågorna vid målning av fasader.
Har du andra frågor om till exempel utomhusfärg, får du gärna höra av dig så kan vi
svara dig direkt och sedan bygga ut vår kunskapsbank online.

Kulörer till sovrummet

Hur väljer du kulör till ditt sovrum?

Du väljer kanske vitt, som i resten av lägenheten, för att det är lätt och säkert? Eller väljer du en kulör som bjuder in morgonljuset eller en mörk som skapar en mysig och omfamnande stämning?

Innan du väljer kulör är det en god idé att fråga dig själv: vilken stämning vill jag ha i mitt sovrum? Vi ger tre förslag på kulörer som var och en skapar en viss stämning i ditt sovrum.

sovrum__eilersen_antwerpen

Antwerpen

Kulören heter Antwerpen och ger en känsla av friskhet. Sovrummet kan vara ett friskt, luftigt och energigivande rum – en plats där du kan ladda batterierna. Denna aqua-gröna kulör kan hjälpa dig med detta. Tapeten heter Botanic Garden 510661.

sovrum_eilersen_como

Como

Kulören heter Como och ger en känsla av närhet. Om du önskar en känsla av närhet, välj rosa. Här talar vi inte om prinsess-rosa, utan om en mer sofistikerad version av kulören. Tapeten heter Botanic Garden 510662

sovrum_eilersen_geneve

Genéve

Kulören heter Genevé och ger en känsla av ro. Vill du ha vila och ro kan du välja en midnattsblå, djup och dimmig kulör. Om du målar hela rummet med kulören får du ett mörkt och exklusivt krypin. Tapeten heter Botanic Garden 510663

Artikel från Flügger Färg.