Inspiration

Ska du måla huset i sommar? Här har vi samlat tips och goda råd,
dessutom svarar vi på de vanligaste frågorna vid målning av fasader.
Har du andra frågor om till exempel utomhusfärg, får du gärna höra av dig så kan vi
svara dig direkt och sedan bygga ut vår kunskapsbank online.

5 tips till barnrummet

  1. Fräscha upp möblerna i barnrummet med en ny glad färg. Kanske kan en gammal möbel från källaren få en ny lekfull färg och användas i barnrummet. Leta efter en gammal kista på loppmarknader och måla den i en klar färg – perfekt att förvara leksaker och andra småsaker i.
  2. Väggklistermärken finns i många, roliga och häftiga varianter, som kan förvandlar rummet till ett zoo eller ett prinsessland. Man kan också göra en stjärnhimmel i taket med självlysande stjärnklistermärken.
  3. Färger till barnrummet: Barn älskar klara färger och mamma och pappa tycker mer om lugna färger. De här färgerna till barnrummet tycker alla om – knepet är att blanda. Välj de klara färgerna till mindre ytor och de lugna färgerna till de stora ytorna. Så får du liv i barnrummet, och samtidigt är det trevligt att se på i ett längre perspektiv.
  4. Trägolvet i barnrummet kan du också måla i en färg som passar till rummets övriga färger, och samtidigt blir golvet slitstarkt och enkelt att rengöra med rätt golvfärg
  5. Med tapet skapar du en stil i barnrummet och får en lugn vägg som samtidigt ger liv åt rummet. Upptäck till exempel vår fina fjärilstapet, tapet med stjärnor och den häftiga tapeten med små dödskallar

Artikel från Flügger Färg.

farvestribe_borne_SE